Napsugaras tavasz
Napsugaras tavasz van!
A táj fürdik a tavaszban.
Virágba borulnak a ták.
Sok gyümölcs reményét adják.
A tarka virágok a kertben
tündökölnek e fényözönben.
A kutyusok árnyékban szemlélik
az egész kertet véges-végig.
A táj csupa szépség és nyugalom.
Még a Nap is mosolyog e világon.
De meg is van erre az oka,
hiszen napsugaras tavasz van!
Halász István
Rózsavölgy, 2015. április 22.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-23 11:21:07
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-23 11:21:07