A jövõ donjuanja
Maholnap táv-szeretkezünk, drágám!
Csak hangold készüléked az enyémhez,
csatold erogénzónáidra hajszálcsöveit!
Nem kell majd éjnek idején
taxiba vágnom magam, ha megkívánlak,
behűtött pezsgővel, virággal hónom alatt!
Nem lesz szükség suttogó szerelmes szavakra!
Kinek kell többé a nyelvek izgató tánca,
szoknyát gyűrő, slicc-feszegető kézremegés,
megerőltető hasizom-gyakorlat,
ficam veszélyét rejtő csípőjáték!
Nem fetrengünk ősember módjára
csatakos ágyon, egymáshoz ragadva,
perverz lihegés légviharában!
Földrészek választhatnak el tőled,
orgazmusunknak nem állhatja útját semmi!
Elmaradnak az üresség kellékei:
a paplan hullámaiból kifordult férfitest
helyét betöltő falvédőminták,
felparázsló cigaretta szemmaró füstje,
felmelegített kávé konyhaillata.
Üdvözlégy, XXI. század.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.