Az ég mintái
mint fejemen a hajszálak
annyi út vezethet valahová
seholsincs végükről
mindig mennék máshová
és valahol mellettem kószálsz
talán pont ott ahol macskaköves
napernyős kávéházillat van
ahol éjjel a bársony vöröses
vagy amelyikben a múzeum pang
a titokzatos mosolyú nővel
ecset és vászon hónod alatt
tudom megfestesz idővel
néha megrázódik a fej
a hajszálak összekeverednek
hozzám esik egy szobor vagy könyv
belülről érzem tőled erednek
mind jelképek mint az ég mintái
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-17 08:17:10
Utolsó módosítás ideje: 2015-02-17 08:43:50