Ez nem az anyád. Ezt rögtön
felejtsd el. Ez eljátszotta a
játékait. Ő javadat akarja
mindig, ez meg kicsinál,
hogyha csak rá gondolsz is.
Ő kész volna meghalni érted,
ez meg élni sem képes a
kedvedért. Ez nem az anyád.
Ez az, aki nincs. Egy név a
halotti anyakönyvben.