Bűvölő
Emlékszel?
Varázslat volt az égen
és parázsló nyár az erkély alatt.
A város estére kimerülten
nyújtózott, mint béka,
az aszfaltra ragadt.
Varázslat volt az égen és
a ciripelésben a kártyák,
akár a szellő ujjaid között,
örömtáncukat járták.
Varázslat volt, ha mondom,
csak ránk olvadt a béke.
A holdfényt szőtték a párkák,
és nem hittük; hogy félne,
fájna, hogy megrepedezne,
ha emlékezünk majd
egy régi régi estre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-26 13:15:09
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-26 13:15:09