attitűdök
mást sem mondott, csak hogy szeretet az élet,
minden mi a földön: szeretetből éled,
közeledtem hozzá, meghallgatott, nem szólt,
nincs rá jó válasza - hiszi: így bölcsebb volt.
*
mindmegannyi ötlet, elcsórták előlünk,
megírtak már mindent - csipkedjünk belőlük.
egy-két unott verssor, jó lesz alaphangnak,
illem-csürhe bólint, persze, igazad van.
*
ha meg tél fordultán újra tavaszt várunk,
bátor új szavakkal korszerűt kínálunk,
letorkol az ifjú: de rondán beszélsz te,
ja, hogy ezt én mondtam? nem a múzsa műve.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-03 12:33:11
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-04 01:16:03