Mandarin
Ma furcsa döntést hozott a délelőtt,
jó lett a sorrend a mandarinok között,
utoljára maradt az édes, feloldott minden savanyút,
minden tipikus citrus jelleget.
Elszínezett körömmel gerezdezek,
felsorakoztatom őket, mint a napokat
egymás után, elfogynak észrevétlen és
csak a héj marad meg néhány fehér szál.
Végére hagyott cukros falat a szád is,
régi telekben havas bolyongás,
elmosódott szélű emlékvillanásban
narancs fényű, vastag olvadás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-04 16:59:50
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-04 16:59:50