Nagyfater és Hitchcock (j)
Hitchcock madarai zsenge gyerekek vérét isszák,
Vastaps a mozikban mert Te most megérdemled.
Hasonlít nagyapámra az öreg nyugdíjazása után.
Alfréd fegyvert és baltát tesz a fejéhez egy képen.
Tévedés nem hasonlít az öregre.Ő shockkal jobb.
nem akarta lelőni a feleségét szolgálati pisztollyal,
a lányát nem adta a szüleinek,hogy ők neveljék fel.
Hitchcock madarai a halott nagyapám vállán ülnek.
Fejüket rázzák- Szar férj és még szarabb apa voltál.
Most felül a koporsóban és káromkodik.Engem szid.
Halálom után szerethetnél. Én szeretlek,de ma nem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-21 11:53:12
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-21 11:53:12