harminc év lemaradásban vagyok
az ex szerint harmincra lefagyasztottak
így harminc év fórja van az időnek
velem szemben ha jól kalkulálom
és ettől most egyfelől őslelet volnék
az ex szerint legalább tutira ez megy
de másfelől még csak porbafingó se
a koromhoz képest és I'm so sorry
az ex koráról nem is beszélve