fogalmazás
amikor ismerősnek jelölt Isten
még nem tudta mit cselekszik
azóta folyamatosan lájkoljuk egymást
és ahogy telik az idő úgy válnak feleslegessé
a régen fontos beszélgetések
kibontott szaloncukorként már nem függhetnek
csillagboltos éjszakák cérnaszálán
az elérhetőnek hitt ígéretek
s ha rosszat álmodok
bekapcsolom a számítógépet hátha látok
egy piros számot levélborítékon
arról álmodozom egyszer ír nekem
de tudjuk mindketten hogy már soha semmi
nem lesz olyan mint azelőtt
amikor még sztaniolba burkolt könnyeket
cseréltünk mi a két gyerek
ő kint én bent
s ha bántották leengedtem a redőnyt
csak meg ne tudják
ismerem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-15 09:15:29
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-15 09:57:52