Metamorfózis
Hozzám csillapodott a fájdalom,
arányosan, szépen, elviselhetően,
hozzám tartozik, mint a szívdobogás,
belső szervemmé vált, nélküle
elillan az élet belőlem,
ő vagyok én, és én ő,
összecserélhetők, elválaszthatatlanok,
ugyanazok.
2014. szeptember 05.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-05 10:22:15
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-05 10:22:15