a tetem felett
A férfi szerint a róka kapta el,
a kisfiú a macskára gyanakszik,
a szomszéd úgy tudja, a szarka képes erre,
én a szomszéd kutyát vádolom.
A férfi nem érti, hogy került a földre,
a gyerek kérdezi, hol temetjük el,
a szomszéd szerint, az éjjel nagy vihar volt,
én rábólintok, jégeső esett.
A férfi keresi, hol bújhattak át,
A gyerek elrohan, hogy hozza a lapátot,
a szomszéd elköszön, a füvet hagyta félbe,
én utána szólok, hagyja a kutyát.
a fejünk fölött egy tojó és a hím
reggel óta ülnek mozdulatlan
mi
szétrebbenünk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-03 09:28:28
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-03 09:28:28