Félig lehúzott rolók.
Betontömb darabolók.
Multiiroda épül
Szemben, tetőn veréb ül.
Elhúznak az autók,
Parkban maratonfutók.
Bringák lelakatolva,
Tűzfalak levakolva.
Elhúznak az autók,
Utcán maratonfutók.
Várnak a sárga taxik,
Nem látni, hol az exit,
Mindig, mindig ugyanaz,
Széttaposott bogarak
Az utcán.