Tiszta lappal
Közös napjainkon már nem nyúzzuk egymást,
egyfajta harmónia van kialakulóban.
Ezüstspirálra fűzöm a tiszta lapokat.
Ha kajánul incselkedne egy gonosz isten,
megígérem, többé nem parolázom vele.
Megtapodom hiábavalóságát a múltnak,
szívemből kigyomlálom a rossz magokat.
Képmutatásaink lehullanak a földre –
rácsodálkozom kihányt förtelmeinkre.
Alapja rakódik egy új jövőnek – jobbnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-21 11:23:56
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-21 11:25:43