MOSOLYGÖRBE
mesélnék valamit a boldogságról
hogy ne legyen dögunalom az élet és
sírni-ríni amúgy meg könnyű barátom
amit az örömről tudnak oly kevés
mosolygörbét rajzolnék az arcodon
és hitről szólnék közhelymentesen
nem úgy mint csókaruhás pohos papok
hazudnék hihető sztorit például hogy
Andersen reinkarnációja vagyok
kalandregényekkel szórakoztatnálak
vagy mit tudom én vinnélek cirkuszba
lehet hogy a kettőhúszba dugnálak
addig mesterkednék körülötted
amíg nevetésedtől összepisálná magát
a vicsorgó halloweeni töklámpa
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-21 08:39:01
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-21 08:39:01