Zsákutca
Úgy döntöttem bináris leszek,
mindenre igent mondok vagy nemet...
Orromat magasan hordom majd,
és mélyenszántóak lesznek gondolataim.
Feketében és fehérben fogok járni,
hogy optikailag karcsú legyek és vakítóan tiszta.
Gyászszalagot kötök hidrogénezett hajamba,
körmeim és a szám feketére festem,
szinte földig ér majd minden új ruhám.
Hogy lássátok mi lett belőlem,
profi fotóssal sorozatképet csináltatok magamról,
amit dedikálni és osztogatni lehet.
Óriásplakátokról nézek majd le rátok,
fehér mosolyom lesz és modern frizurám.
Semmitől se félek, mindenre mérget veszek.
Aztán az első "plakátmagányban ázó éjszaka" után
többé hiába kerestek, nem leszek más,
mint elmosódott, unalomból papírra vetett,
kétdimenziós pálcika figura.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-11 22:53:00
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-11 22:53:00