Giccs vers
egy egészen egyszerű verset akarok írni
egy egyszerű emberről
aki felkel dolgozik családja van
néha szeretkezik a feleségével
és vasárnap elmennek a cukrászdába
nincsenek nagy álmai vagy jól titkolja
nem iszik nem költi a pénzét kaparós sorsjegyre
vagy hasonló számára értelmetlen dologra
minden péntek este a munkatársaival focizni jár
este megnézi a híradót és szombaton egy filmet is
horrort és pornót nem
csak olyat amit együtt nézhet a családjával
van egy olcsó kocsija
amivel a hol az saját szüleit látogatják
hol a felesége szüleit
otthon segít a takarításban a mosogatásban
van egy kis pocakja és kétnaponta borotválkozik
megjavítja amit kell és ötévente kifesti a lakást
próbál spórolni egy telekre kis házzal
ha van pénzük elmennek egy hétvégére pihenni
strandra vagy a hegyekbe
figyelemmel kíséri a gyerekei tanulmányait
eljár a szülői értekezletekre
korrekt a szomszédaival és udvarias a nőkkel
de nem flörtöl a munkahelyén se vagy buszon
fel akarja nevelni a fiát és a lányát
az minden vágya hogy az ő életük jobb legyen
mint az övé most
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-11 19:37:24
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-11 19:37:24