Kontraindikált
Mórotz Krisztinának
"Jawohl, jawohl, Oberscharführer"
Tó nirvána partja
merev Buddha ellszáll
kontraindikált cél terápiás
úton menetelés tovább
sakálok sivatag karaván
kettétört totem útmente
higany csordogál patak
magány oldódik lehúz
csonkolt láb jégmező
farönk hasít éjszaka
görnyedt irodista megáll
bakter vágány lezár
ébredés műanyag ágytál
kinyit bezár szájzár
Engedelmes lépés halál
mosoly tárnában hangtalan
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Irodalmi Jelen online, 2014
Feltöltés ideje: 2014-08-03 19:13:31
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-03 19:13:31