Bizonyítvány
Kosfejeket őrizni
Hitszegő bonbonpreparátum
Értelmességet tanúsít a bicikliküllő a kerékkormány rekeszizma nélkül is
Mezítelen magasságban a verejték ízeltlábúi önkéntes elvonókúrán
Vesznek részt
A csöpögősen zsíros megbízatások bomló szervezete
Fekete szurokpatakokat okádnak a mulasztások
Karanténba mégsem vonulhatunk
A szentjánosbogárfény hidraulikusan kiterjed a sekély peremciklonra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-21 15:16:52
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-21 15:16:52