Kék kutya látcsöve csengettyűszó
Az éterben elérhető a konzerves doboz kocsonyás kiürült tartalma
Olvasni ott az árapály
Barna bimbaival a liszt még virulássá is szelídülhet
A moszkitóháló nem véd az orvosságszag ellen
Egy ajánlat nem áll fönn örökké
Ordas fej
Télvíz idején érik a forradalom a szent etűd oromdísze