A burok
Pipetta
A manók riadókészültsége a mama titkos levelei ellen
Uborkapakolás csacsog néktek a rejtett kövületek bacchánsnőiről
Lótetűkkel dobálózni
Lám a rossz észrevételek országa amint masnit cserél
A kenyér ikertornya fürgébben ugrál vak ketrecében
Elúszhat csoportelsőség
A bizonytalansági faktor normalizálódhat ha a vicces megjegyzések meztelen
Talpa ránk tipor
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-15 20:50:38
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-15 20:50:38