Krómer Ágnes
Papírzsepi vers
Nincsen nyári náthám,
papírzsebkendőm van elég.
Pocsékolás lenne így hagyni,
írok rá majd egy szép verset,
nagy fekete dőlt betűkkel,
talán egy szerelemről,
a betűk is ölelkeznek,
ki fognak fehéredni,
láthatatlanná válnak,
fehér paca lesz,
zavar az esti nesz,
milyen vers ez?
Kimaradok belőle,
nem leszek része,
sok voltam,
shockoltam,
nem sírok,
csak a vers.
Bocsás meg,
kevés vagyok,
talán fáradt is.
Szárad a szám,
megiszom a versem.
Elfelejtem. Talán.
Nincs bizonyosság.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-07 23:38:51 Utolsó módosítás ideje: 2014-07-07 23:38:51
|
|
|