TÖRÖTT és KIHŰLT VILÁGBAN
TÖRÖTT
Nincsen már kiért, miért írni,
unalom legelész kedvemen.
Vagyok az Isten szeretője:
kései kenyér a kegyelem.
KIHŰLT VILÁGBAN
kihűlt világban ébredünk
a város kábán lép velünk
télbe dermedt az ifjúság
kongó szavaink mind suták
fémesen pengő jégcsapok
üvegén csüngve hallgatok
penge a napfény, felhasít
jeget csókol a hajnal itt
rianó szívem fagyhalott
benne a vér megalvadott
fekszik egy rém-merev angyal
itt hagyott önmagammal
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-11 16:55:28
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-11 17:38:38