Néma bánat
Hangszállai csúnyák.
Néma szegényke.
Élete beleférne egy regénybe.
Ha nagyanyja Kennedy szeretője lett volna.
Ha bárcások között Ő lenne a legszebb.
Könnyed bájjal legyint. Beint.
Szeme egy gyilkos bárd. Fájsz.
Menj innen. Csodát ne várj.
Kinnt derékba törnek a fák.
Dagadt a Garatmandula,
Szemébe csüng a fufruja.
Ki fésüli meg a hajadat?
Talán a nyári szél?
Ha senki majd én.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-30 12:34:54
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-03 12:38:00