Egy rocksztárhoz (namely Mick Jagger)
Fiú, az utad, mondd, merre visz?
Dúdol ég, ropognak lépteid.
Zord szívedben szeráf a dalnok –
Köveit mossák vérző habok.
Szemed: tükröző napkorong –
Íriszén gyöngyhajú lány forog.
Ajkad dadogó, füstös kémény:
új dalt kottáz egy régi élmény.
Bensődben mozdulnak a hegyek,
Sziklák omlanak, sós tengerek
Verődnek szilaj szívfaladra –
Acélból, kőből dalt fakasztva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-26 13:40:29
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-26 13:41:32