ISTEN
mily messze van az Isten, és mily közel
tükörben figyeled arcod – oly röhej –
mégsem fedezed fel azt a képet
mely mélyről néz rád, s tagjaidban éltet
eltorzult mozdulataidban mozdul
veled vagy nélküled, egy harang kondul –
balra a vész, jobbra az ébredés –
felnyílik a szem, mint kútmélyedés
tágul a tér – s szívedben a visszhang
zengi – szeme: óriás piros pitypang
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-19 10:47:31
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-19 11:10:01