Kaotikus a világom
Kaotikus a világom,
csetlek-botlok benne.
Mindennapos más- hiányom
cigánykerekezne.
Zöld fűben és hóesésben,
vígan karikázom,
vagy hazudott jó mesékben
ténfereg az álmom.
Egyszer voltam, hol nem voltam.
Tán még most is vagyok.
Szerelmesen kóboroltam,
éltem, mint a nagyok.
Olykor mosoly, olykor könnycsepp
ráncolta arcomat.
Évek teltek, nem lett könnyebb
s mint hámló vakolat
repedezem ég s föld között,
zuhanástól félve.
Vadborostyán felkötözött
biztonság- reménybe.
Lebegek, mint ki eltévedt
emelet magasban.
Testem porlad, agyam réved,
akart akaratlan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-30 13:53:25
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-30 13:53:25