Csak a nagy költők gyerekkorára kíváncsiak.
Attól még senkiből nem lesz nagy költő,
hogy megírja az életrajzát.
De a múltat ki kell hányni,
hogy megjöjjön az étvágy.
Aztán ha nem fut be, meg ha igen
akkor is a saját okádékából falatozik.
Lesz elég papír körülötte,
hogy megtörölje a száját.