(Gy)alázat
Tegnap olyan jó voltál hozzám
Hogy majdnem elhagytalak
A pozitív csalódást a legnehezebb feldolgozni
Hogy te is a kádba pisilsz és belefürdesz
Mégse tudsz elég mocskos lenni
Megszeged a saját szabályaidat
Mégis simán megy tovább az élet
Megcsókollak mégse rohad el a nyelvem
A párnádon alszok de nem álmodok rémeket
Bántalak mégse teszel tönkre
Legalábbis nem feltűnő sebességgel és módon
Kislányomnak hívsz de én anyáskodok feletted
Térdelve uralkodsz
Hajaddal törlöd a lábamat és nem hiszel bennem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-29 08:59:52
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-29 08:59:52