Kő(k)út
Durva felszínességed vonzott
Aztán az hogy mégse vagy ilyen
Majd csalódtam hogy mégis
Azt kívántam ne ragaszkodj hozzám
Egyáltalán ha olyan vagy amilyen
Aztán bőgtem a közönyödön
Majd nem érdekelt milyen vagy
Csak hadd szeresselek
Tárgynak tituláltalak
Egy emberrel nem bírnék el
Megvertelek és nem ütöttél vissza
Öleltelek és visszaöleltél
Ez még inkább megijesztett
Mint páratlanul gonosz tekinteted
Amit legalább meg lehet szokni
Nem úgy mint a könnyeidet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-29 08:58:05
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-29 08:58:05