Folyó
Magzati állapotú verskezdemény:
önnön méhem metaforahalmaza
vagyok, burokban születendő remény –
soraiban úszva eljuthatsz haza.
Hontalan lelkeknek hittel telt folyó –
medrében meglódult szabad akarat.
Sodrásán szüntelen érkező hajó
velem éri el a kívánt partfalat.
Leszek még egyszer édesvízi emlék,
pedig nem akartál áradni velem.
Ha majd magába ránt a fénnyel telt ég,
vegyél a kezedbe, s olvass fel engem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-21 10:24:32
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-21 10:24:32