Hiszek neked.
Régebben is azt hittem kurvának lenni rossz lehet,
Szexuális szociális munkásnak neveztem őket,
Ők sose tartanak húshagyó keddeket se szerdát.
Asztalra finom padonbaszott leves kerül néha.
Szép is az élet mennyezeten penész folt virít,
lomha here kit valahol férjnek neveznek néha,
tökét vakarva ásítozik a fotelben ülve oly bambán,
amilyen kábán asszonya naponta a péniszt fogja,
minden nap súgja magának csak a testem eladó.
Bűnös cselekedetem éhező gyerekeimért teszem.
Miért mocskos a kurva élet senki ne magyarázza.
Nekem....Mondod Te.Én némán bólintok.Elhiszem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-16 12:30:26
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-16 12:39:21