Kiújult a régi betegségem
Nagyapám mongol volt, tatár, ha berúgott.
Olyankor az istent szerfelett dicsérte.
Nekem meg kiújult régi betegségem:
Döglök az után, aki engem dobott.
Verseimnek alapanyag kéne gyorsan,
Dúl a múzsahiányos állapot bennem.
Alultáplált gondolat küzd az elemekkel,
Köpni kéne egyet - fel a csillagokra.
Néznek sötéten, e kihűlt fejű lények:
Vak ablakai a megvakult világnak.
Verset fel az égre - fel a paravánra,
Mit isten tekercsként pödörget kezében.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-14 07:31:51
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-14 07:31:51