Zsuzsanna Grande
ENNYIRE FUTOTTA
zavaros a folyó,
zavaros a képlet,
fog a mocskos kopó:
úgy hívják,hogy: élet.
zúg a parton a sás,
susárol a kácsa,
vonyít a hegedű,
bőg a törött brácsa.
flow akartam lenni,
amíg te a flótás...
elszakadni, menni,
örökölj, te kvótás!
fogoly, aki szabad:
törvényen kívüli,
az erényes kurva
fattyait megszüli.
születtem én jónak:
a fekete bárány,
olyan szabályosnak,
mint kis makett bálvány.
na, de e vers hülye,
mint a mai kedvem,
nincs erénye s bűne:
maradhat, hát menjen!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-07 06:14:16 Utolsó módosítás ideje: 2014-04-07 06:14:16
|
|
|