Cickafarkfű tea nélkül KURVÁRA NEM SZÉP A VILÁG !
Én vagyok a senki, az ott meg az Anonimusz szobra;
Én nem vagyok Anonimusz, csak egy faszfej
elbaszott , nyegle, sajtszagú túrista -
s köpködöm a morzsát. Fingok és böfögök, hogy kapd el!
Nekem nem jár luxus. Mindenki egyetemistának néz,
kis picsa- kecskeszakállam van,
meg kis buzi okulárém és göndörfasz hajam. Engem senki se becéz!
Még a csajom is gecinek hív. A VILÁG NEM LESZ JOBB ÁLTALAM!
Nekem nem jár luxus. Sem romantika.
Nem is igénylem. Én egy lófaszos kecske vagyok.
Rágok és fölöklendezem. Kérődzök. A nevem Antika.
Mindennel feleselek. Komolyan küzdök, hogy picsánrúgjatok.
Zöld hátizsákkal szállok föl a kombínóra,
álcsúcsom ütésért kiált.
Hínárember vagyok a neten; ami inkább emlékeztet kígyóra;
minenem jellegtelen. Mégis gyakran kapok pinát.
Én is itt vagyok!
Én is autonomitásra törekszem!
Én is visszapofáztam apámnak!
Én is visszapofáztam az anyámnak!
Én is egoista vagyok.
Én is filozofálok.
Én is szívom a levegőt.
Én is szuverén vagyok.
Én is önérzetes vagyok.
Én is.
AKKORHÁT MI A KURVALÓFASZ AZ ÉLET ?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: BlikkfánkokFeltöltés ideje: 2014-04-03 19:57:53
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-03 21:33:04