Forrásba hulló kövek
Eső ömöl dunapart
természet kallódik sivár
foghíjas utak város
buzogó folyam kettétörik
szabadság nélkül nemmegfelel
színes mérgek kivetve
kallódás tovább egyre
furolyás csonkolt élet
forró kutak óceán
polipos lebegés pocsolyán
atkák bőrömbe bújva