Faszturizmus
Elindult a faszturimus ,
csattognak a fitymák.
Herehátizsákos luxus,
csúszós vazelindák.
Olyan jó az ősdzsungelben,
hová pinára, picsára járnak;
felszarvazva, felnyergelten,
neki a világnak!
Vonatra szállnak a fasztúristák,
jegy nélkül utaznak.
Köpködnek a padlóra, s hát
össze-vissza ...asznak....
Kurvajó, hogy nálunk még a
fasztúrizmus olcsó -
Így elutazhat a sok léha
löttyedt hugyoskorsó!!!!!!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-02-17 21:43:31
Utolsó módosítás ideje: 2014-02-17 21:43:31