BEFULLADT KÉMÉNY
micsoda a lélek és mi a szív
a karöltve járó giccs és gejl
a tükröző tenger sem egyéb mint
pofa sör a hold kráterében
micsoda az angyal s ki az isten
rossz tanulók avitt papjai
mázas szó a szerelem annak ki
kurvaságról szeret hallani
gennyedő szavaim salakanyag
felhőrakománya a múltnak
szétszakadt rongybaba poros kacat
rozsdái torkomba szorultak
lépést tartanék a modernekkel
de ázott szmog gyűlik az égen
kormot krákog pöfög az értelem
befulladt kémény a télben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-02-17 20:33:54
Utolsó módosítás ideje: 2014-02-17 20:33:54