valami szerelem
írni sírni hajt a szavak
szakadatlan áradata
vulkán törne télből nyárba
jégtorlaszos áradással
véren átvágódott szavak
permetező betűmagvak
szélnek szóródó szirénhang
vad pazarlásos folyamban
tollam hegyén feltörekvő
lélekdagály buzogása
ahogy tágul szűkül épül
tán holdjárás inspirálja
sziklát nyaldosva szelet vet
lángot szít zászlókat tűz fel
ostromolva fon kőfalat
az égre jeleket tűzdel
várak ormaira kaptat
meglovagol lovagokat
napot lasszóval karámba
terel felfűz csillagokat
sebet tépked tornádója
valamiért mindig harcol
puszta léte már nem elég
szerelmeket vadász sarcol
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-06 13:02:53
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-06 13:07:20