Poros felület.
Nem látom az arcom.
A te arcod sem,
A hátam mögött
állsz.
Félek tőled.
Nem tudom,
kedvesen
átölelnél-e,
vagy csak vizslatsz,
mindent megfelelően
csinálok-e,
a fogmosását,
szájöblögetést,
kéztörlést.
Műanyag halak
fickándozása
a kádban.
Megérinted a vállam.
Elbúcsúzol.