Az utolsó éj /2013/
Neszek kuporodnak a csend tenyerébe,
vér-ég pereméről illan a bíbor fény,
árnyékok cseppennek az est tengerébe,
hol zátonynak rohan a hánykódó remény.
Üvegház álomban vágyak szöknek szárba,
rózsaszín párában a szerelem lebeg,
félérett érzések hullnak le a sárba,
a valóság robban, üvegszilánk pereg.
Remegő levelet jéghideg szél kerget,
bukdácsol a földön, meztelen bokrokon,
majd felhők közt kering, testén az erezet
darabokra foszlik, a semmibe oson.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-02 14:45:53
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-02 14:45:53