Veled mindennap
Veled mindennap
miféle fagy és miféle november
miről beszél itt ez a sok ember
nem kéne sietni, minek és hova
párnámon maradt az arcod nyoma
tudom a telefon kulcsok a táska
rohanás van gyerek iskolába
mi volt a munkában mi dolog otthon
tudom majd elmondod tudod majd elmondom
egyél és fürödj meg oltsd el a lámpát
szemem is lehúnyva most csak a szám lát
a mi időnk ez csak mert egyedi titkos
és nem lesz itt november az tuti biztos.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-06 19:54:45
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-06 19:54:45