Örök elmúlás
Az idő tiszta árnya leng
a hosszu út porán
Régi fénykép illatában alszol.
Szemhéjad mögött filmet vetítesz,
színtelent.
Féltve őrzött pillanatképek
volt szerelmek
elfelejtett álmok rajzolódnak újra.
Homokórába zárva szendereg
s folydogál megfoghatatlanul
életünk harmincezer szeme.
Megholt testek porba dőlnek
oly puhán, mint macska mancsa lép.
Kiscipőddel egykor lábnyomot követtél
óriásit
boldogságba tartót.
Majd te is leszel fénykép
arcodról a port
unokád gyermekujja törli le.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-02 01:16:06
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-02 01:16:06