Legenda (2001 végrõl)
Gyülevész, tódul az új kor csapata,
hűbér regulákra ráng az izomzat
csordás taposástól korcs a pata,
lelkük buborék, helye sincs az iszonynak
Miért is ölelne kéjvágyón Európa,
kit Zeusz bikateste a csúcsig röpített,
míg földijeim közt betyáros a nóta,
szittya karatya kapar ki kérgesedő sebeket.
Túllépni te se tudsz, Adyként
kocsma sarokba búsulva hallgatod
hogy dorbézol a házon a lidérc,
miképp mulatoznak ostoros tanok.
Orális prosti már a morál is,
piától ázottan elnyel akármit.
- Osz a mája dagad csak.
Bilincsbe vernek bármi oknál
fogva, hisz vezérük több a jognál.
- Ma a győzők vetnek-aratnak.
2001.12.28.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.