Salviaköd
Fájdalommentes érzelem
a szövettelen elégedettség
a szenvedély-csikarásban
összeolvadt testeink
extázisprizmák
szemeinkben szivárványhasadás,
a lüktető hevesség
a mámorral összefestett szerelmi hálószobák
lila-zöld impulzusok a gombolyagokban
az endorfinok hintóhajtásai
aktusok arcomon
a kontaktus
csiklófény-csillogás
a lepedőmarkolások kéjében
a nyüszítő mozdulatsorok
egyfajta spontán lebegések
ellentmondásos érzések
salvia-ködjében.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-17 07:16:05
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-17 07:16:05