Csodálkozás
Itt élsz közöttünk.
Emberek között.
Magyarországon.
Kedves és nyugodt vagy. Apróságok fel nem dühítenek.
Bár életed gyakran terheli harag,
uralkodsz magadon
s megbízható távolságból nézed a történéseket.
Mi a módszered? Hisz téged ugyanúgy az érzelem vezet!
Sétálsz? Sakkozol? Vagy csak megbocsátod
az ellened is forduló gyűlöletet?
Ismerlek régről. Mindig is forrófejű voltál.
Hová dugtad dühödt szomorúságod?
Ottfelejtetted elvesztett önmagunknál?
Hogyhogy így élsz közöttünk - emberek között -
Magyarországon?
Beszélgessünk el komolyan:
Fordulj pszichológushoz, barátom...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.