Azt mondta az Ági, hogy nem, nem szerelmes,
bizonyos dolgokhoz feltétel lenne-
nála ez elvi kérdés.
Aztán mégis segítettem neki költözni
amikor elvált-
végül is, az ő dolga, hogy teszi
tönkre magát.
A nők a világ ékei. Ők feszítik szét
végleg.
Ne legyél szerelmes! Tényleg ne.
Kérlek.