Válasz Lacinak
Válaszom az alábbi versedre:
"Elpusztított szeretetem,
Barátokkal betemetem.
Nem kellettem,de te nekem
Annál jobban! ELENGEDEM!"
(MLM)
Eszperente nyelven eszem
Eme verset, melyben
Egyes szemeket lelkem
Csenje egybe, mert egy
Veszthetetlen eret leltem benne.
Mely eszperente berkekben eme
Veszett eszme:
Mely szent lelkednek
Engedned kell!
Merre szeret menjen!
Engedd el, mert láncon maradsz,
Szavak nélkül rabon ragadsz,
S soha többet nem azt teszed
Amit szíved diktál neked.
Hát raboljon más, mint fehér holló
Szívedből kis szilánkokat,
De legközelebb ésszel fontold
Kihez szabad szép álmokat
Szőnöd, hogy te szabad maradj!
Mert a múzsa olyan, mint az
Eszperente vers, vagy
A kötött rímpár, mely
Szépen cseng, de mit vár
Rezzenéstelen arccal a lélek,
Hogyha nem a szabadot, a szépet?!
Eme verssel neked Lacim
Örömteli kedveskedek,
S hogyha kedved tartja amit
Mondtam akár szentnek veszed.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-23 14:49:06
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-23 14:49:06