Pálfordulat
Fohászos unalomban kerengő Önmagam
leváltom a posztról, s mint trónfosztottat
kukoricára térdeplés helyett
tejben fürösztöm meg.
Hol sírva hullajtá bánatkönnyét,
ott józanság tartja most örömkönyvét,
már megírta a bevezetőjét.
Jöhet az első fejezet.
Egységünkben lenni erős,
fejlődni, és győzni, mint hős.
Áhított győzelem vörösborát
igyuk meg barátom csendesen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-26 21:25:45
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-26 21:25:45