Hármasban
Nagyon meleg van én nosztalgiázom,,
kezdenek vonzani a deviáns dolgok,
ahogy végignéztem barátnőm és a volt barátom szeretkezését,
semmit nem szóltam csak a padlón cigarettáztam,
később közelebb is mentem a barátnőmmel csókolóztam,
miközben ők vadul lovacskásat játszottak.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól csókol.
Egy kicsit sem bántam meg, ahogy azt sem,
hogy megismerkedtem a vonaton egy hapsival
akivel többször találkoztunk és smároltunk a fülkében,
nem tudom bele mennék újra ilyen kalandokba.
Talán csak egy emberrel,
ha cukor lennék,elolvadnék a kávéjában.
Úgy hiányzik, mint sivatagban egy pohár víz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-29 12:18:26
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-29 12:18:26